då far vi...

Så då drar vi norrut mot ena hälften av familjen för att fira jul. Har något svagt minne av att jag skrev något om att det inte blev så många julklappar i år. Hmm vet inte hur det var med den saken egentligen, hade snarare inte slagit in så många paket just då. För lilla julklappssäcken räckte inte till överhuvudtaget, utan det fick bli några extra påsar...


...och då syns ändå inte allt på denna bild-står några påsar till vid sidan om av lite "grällare" slag. Och så ska det med en pulka om det blir någon snö (helst lagom med snö och inte allt på en gång så det blir en massa köer på vägarna), lite väskor med kläder och annat och så en hund. Jaja, det blir T:s bekymmer han står nämligen som packa-bilen-ansvarig. Bjuder på lite bilder av hallen i väntan.


Vi "snabbrenoverade" vår hall i våras. Målade vitt över all furu- förutom trappan som väntar på lite mer kärlek. Vi ska bygga igen de öppna stegen, profilera stegen och fixa ett räcke (läs: T ska) och måla den. Tapeten är från Rusta- inhandlad för att jag skulle ha den i framtida sovrummet kanske. Jag skulle ha en helt annan tapet i hallen. Men den fanns hemma och så blev det så. När allt var klart var en av mina små bekymmer att den var ju inte så "julig"... T tyckte att det spelade väl mindre roll om det var "fel" färger med fåglar och blommor i hallen under en månad. 


Hittade de här två bonaderna på farfars vind och hade hallen i åtanke när jag tog med dem, så i hallens lilla "galleri" fick de vara. 
Kommentarer

  1. Ta det försiktigt i trafiken! Här är det just nu snöigt o blåsigt. Hälsa dom ni träffar på julafton och så ses vi på juldan. M

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg