att matcha upp farsdagsgåvan...Detta var vad Lillan fixade till sin pappa i farsdagsgåva, ett örngott med hand- och fotavtryck. (Okej hon fick lite hjälp med texten). Lillan har en pappa som ibland reser bort i jobb och är borta någon dag eller två så hon ville ge honom något så han kunde känna att hon var nära även under nätter som tillbringas på hotell. En mycket klurig och snäll dotter må jag säga. Måste hon ha efter mor sin:)


Men just nu sover han hemma och då måste ju hela sängen matcha kudden. Eller hela sovrummet. I väntan på det nya sovrummet som ligger placerat innanför det välkända vardagsrummet så får vi precis i vårt nuvarande sovrum plats med vår dubbelsäng, Lillans spjälsäng och den lilla golvyta som finns kvar täcks av lilla hunds bäddmadrass. Så den fick ett nytt överdrag den också med hjälp av ett grått lakan. På så vis smälter den även in lite bättre med den gråspräckliga plastmattan till golv, som i och för sig inte syns så mycket alls. Fastnade dock inte på bild denna gång.


Och Lillans spjälsäng bäddades med fina påslakansetet från H&M. Lite stort för en spjälsäng egentligen men  funkar ändå finfint lite invikt här och där. Dock gör inte den fina bäddningen att hon jättegärna hänger här. I alla fall inte för tillfället, och "världens bästa pappa" får till mångt och mycket stå tillbaka för "världens bästa mamma". Vi  hoppas att det bara är tänder som spökar, men något stör och ger lite feber och då vill man inte ligga själv i spjälsäng utan man vill vara nära, nära...


Påslakanset och ugglekudde från H&M. Nalle/ Lilla Björn present från farmor

Kommentarer

Populära inlägg