telefontrassel och kylskåpskonst


Jag har som jag tidigare nämnt lite svårt att göra bara EN sak åt gången. Igår under ett telefonsamtal stod jag samtidigt och glodde på vårt kylskåp och de gulnade handtagen. Tröttnade till slut på vad jag såg och tog lite av min tråd från Granit som bland annat syns i bakgrunden här  och som jag använder till lite allt möjligt och började snurra runt handtaget. Till slut blev det dock ganska trassligt. Att inte använda hesdsetet eller högtalarfunktionen och pyssla samtidigt var kanske inte det mest effektiva. Men efter stunds trassland (är ju van nu när jag trasslat med de där förbaskade adventsbelysningsslingorna som verkar vara gjorda enbart för att trassla ihop)  så blev det så här:


"Skitfult" tyckte Tommy när han kom ner för att plocka ut sin frukost, Lite kul tyckte jag, och skön marin känsla i handen när man öppnar kylskåpsdörren. Får se om det blir något telefonsamtal till snart så jag kan fixa andra handtaget också eller om det blir till att trassla upp det första. Vad tycker ni?

Och så har jag äntligen kommit på vad jag kan använda alla mina älskade små askar till som jag plockar på mig lite överallt; som magneter. Trodde att jag kommit på det själv men är i efterhand ganska säker på att jag hittat det på denna inspirerande blogg först. Kan bara inte hitta själva inlägget nu. Tommy köpte supermagneter på Clas Ohlson för ett tag sen för att fixa sitt egna lilla "sno-idén-pyssel" med min dator som jämt tappar strömkontakt. De magneter som blev över hamnade på kylskåpet och tänk vad mycket som är magnetiskt. Gamla glasögonbågar, en gammal fickkniv och så små askar. Kylskåpskonst när den är som bäst. 

Vi ska inom det närmaste byta ut vitvarorna, men det lär ändå ta ett tag och fram tills dess kanske man skulle ta och klä om kylskåpen på något vis? I nedre delen av skåpen finns ganska rejäla skrapmärken som jag tänker att man skulle kunna dölja på detta sätt 


Denna lördagmorgon har jag suttit och käkat frukost helt själv framför tv:n i soffan. Lite lyx för min del då jag finner det så stressande att varje morgon antingen varannan tugga dela ut en sked gröt till mmmm-ande bebis alternativt mötas av en sammanbiten liten mun som vägrar äta gröt när mamma äter så mycket intressantare saker. Och väntar man med att själv äta tills bebis är klar och leker på golvet får man ändå avbryta minst var tredje tugga för att springa och kolla vart den lilla krypit iväg och hittar på. Har istället suttit och irriterat mig på all förbannad reklam som ska visas hela tiden och  suttit och lekt med mina bilder i Pixlr, inte varje dag man har tid med det heller. 

Nej, kaffet urdrucket, dags att börja dagen och ska börja med att ta mig ett kik på hur ett annat pysselprojekt som jag pysslade med igår blev...

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg