morgonstund har guld i mun..


Problemet med att anlita barnvakter med annan dygnsrytm än sig själv (känn dig träffad brevbärarmormor) är att små bebisar lätt lägger sig till med olater. Som att exempelvis börja vakna redan halv åtta på morgonen. 


Ja jag vet att de allra flesta antagligen tycker att detta klockslag fortfarande är sovmorgon om man är småbarnsförälder, men är man van vid en liten som tjej som inte vaknar förrän cirkus halv tio så att man får stressa till alla bebisaktiviteter eftersom själva bebisen inte vaknat, så blir halv åtta detsamma som typ fem på morgonen. Men vilket underbart solljus det är så där dags på morgonen...

...och kaffet smakar nog ta mig 17 lite bättre

'
...och eftersom brödet är slut blev det amerikanska pannkakor till frukost. Oj vad synd:) Undrar just hur många bloggare, de där som fotar sin frukost, lunch, middag dagligen som någonsin får äta den varm? Jag är dock ganska van att aldrig få äta varm mat eftersom jag har ett litet barn som ska ha mat först. Märk även att jag försöker gömma de där brända pannkakorna under den där enda som blev bra.

Sedan har vi (jag och lilla Skruttan nedan-pappan stannade kvar i sängen) suttit och kollat på frukostTv

 

...jag har förfasat mig över reklamen, Lillan har diggat till nästan varenda reklammelodi (tror det är Volvos? som är favoriten)


...och mormor- det kan ju vara det där underbara solljuset som är boven till morgonpigga bebisen oxå...

Kommentarer

  1. Allt har sin tjusning. Morgonen sin o kvällen sin.Men nu är ju dagarna längre än natten och även jag tycker det är mycket lättare att stiga upp tidigt då.Dessutom har vi flyttat "söderut" där inte vattnet är fruset:)Mormor

    SvaraRadera
  2. jaha, är det därför ni inte går att nå via telefon?

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg