Jag gillar din blogg...


För ett tag sen fick jag en fin utmärkelse av fina Anna som har  bloggen Husprojektet. En tjej som jag beundrar på håll med att våga göra slag i saken och satsa på sina drömmar.

 Med utmärkelsen följer uppdraget att skicka vidare den till FEM andra bloggar med färre än 200 följare.  Så jag tänkte att en dag som denna passar det väl ypperligt att sprida vidare lite bloggkärlek. Jag är en sådan som smiter in lite då och då, lite här och där på bloggar jag hittar. En länk någonstans, en bild som inspirerar, finner lite styrka från andra som också lever renoveringskaos, eller bara skrattar lite gott, gråter en skvätt (ja, man blir visst väldigt emotionell som mamma) över något som är skrivet. Men jag är väldigt dålig på att lämna avtryck efter mig. Liksom att jag ska bli bättre på att svara på sms, telefonsamtal från mina vänner i verkliga livet ska jag också försöka bli lite bättre på att skicka en snabb kommentar till de som inspirerar, peppar och får mig att fundera en extra gång i bloggvärlden. Men vi börjar så här: 

På landet vid havet- så mycket fina bilder och inspiration
En till torpblogg- lite renoveringspepp och byggnadsvårdstips
Tvåsmåhus- återigen en massa fina bilder och inspiration i massor
A home- sköna inspirerande bilder (vad ska jag säga-jag faller för sånt!)
Vår sekelskiftesdröm- stället där jag bland annat hittade inspiration till hur våra
 pardörrar skulle se ut och hittar alltid fina gamla prylar man önskar att man hade


OM ni har fler följare eller redan fått en utmärkelse, så får ni väl här en extra liten klapp på axeln bara:) 
När jag följde Annas länk till Fru Vallmo som hon fick utmärkelsen av fanns det även frågor som skulle besvaras. Jag hittar därför på följande frågor som gärna får besvaras:


1: Vilken är din favoritinredningspryl i ditt hem?
2: ..och om du bara fick rädda en endaste pryl från ditt hem vilken skulle det då vara? 
3: Ditt senaste inköp?
4: Har du något levnadsmotto du försöker leva lite efter, vad i sådana fall?
5: Fortsätt meningen...Den här dagen glömmer jag aldrig..

Jag tänkte att jag skulle försöka besvara mina egna frågor i ett annat inlägg för nu ska vi nämligen försöka åka iväg och äventyrsbada lite hela familjen. Lite familjekärlek en sådan här dag. Vi skippar rosorna, kanske blir det våfflor senare och så har jag fått en fin tidning i brevlådan som jag ska inspireras av lite senare- det duger gott som kärlek för mig! 
Glad Alla Hjärtans Dag till er alla och hoppas ni får en fin dag...


Kommentarer

  1. Tack så mycket! Va kul att du kikar in hos mig och inspireras. :) Kul att hitta hit...ska kika runt lite här hos dig! =)
    Kram Mia

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg