små grodorna...




..är numera Lillans älsklingssång. För det där med att fira midsommar var ju hur kul som helst. Vi var i Småland hos syrran och firade barnvänlig midsommar. 


där vi hade sån otrolig tur med vädret, så det var bara skönt att få plaska lite i vattenbaljor. Det var bara under sillunchen regnet strilade ner och då satt vi ju under tak så det var bara mysigt. Och efter lunchen bar det iväg med traktor och lövad vagn till själva dansen med ungar, och mammor och pappor och barnvagnar och blöjväskor som alla liknade varandras.





Där starka karlar reste midsommarstången


och sedan drog själva dansen igång och Lillan stampade med foten och viftade med händerna och gjorde piruetter med stor inlevelse.



mitt i ringen trivdes hon allra bäst...




 och sen åkte vagnen tillbaka till syrrans place igen där det var ungar och hundar i en salig röra





och flickor med svajande sommarkjolar


och pojkar som lekte grillmästare

 och när all mat var uppäten, de flesta av barnen låg och sov (och en och annan förälder också för den delen) och lekarna var färdiglekna, då drog vi oss in till baren och fortsatte kalasigheterna till sen nattimme (för att vara småbarnsförälder i alla fall)...


och när jag och T kände oss lagom lulliga (nästan inget alls faktiskt trots att jag nästan fått i mig 2! flaskor vin under kvällen, fast med låg alkoholhalt) och midsommartrötta då tog vi vår barnvagn med sovande barn och vår hund och promenerade hem till mina föräldrars hus (som firade nere vid sjön på husbåten) och njöt av sommarkvällen....


Kommentarer

  1. Fick du inte med Tommy att dansa kring midsommarstången :-)
    Kram farmor

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag får ju inte ens honom att dansa vals, som är den enda dans han kan enligt honom själv:)

      Radera
    2. Kan tänka mig de.
      Jättefina bilder, ni ser ut att ha haft det bra.

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg