maten smakar bättre när man är fler -kalas i dagarna tre ...eller fyra blev det nog faktiskt till slut. Ja det är väl kanske inte precis tätt emellan inläggen här, men som sagt jobb på dagarna och sol på kvällarna innebär att datorn mest står avstängd faktiskt, så det får bli ännu en liten avstämning av vad som skett senaste tiden. Födelsedagsfirandet av ettåring firades med lek på det stora blågula varuhuset. Köttbullar och mos och jättelånga sträckor att öva gång på. Snorig mamma och jätteglad bebis och en lite förtvivlad pappa som insåg att ännu en familjemedlem verkar gilla Ingvars hem. 


På kvällen kom kusin Freja med familj och på torsdagen åkte alla och badade på förmiddagen. Ännu en favoritaktivitet. På eftermiddagen kom även farmor med man och det blev ännu mer presentöppning och köpetårta.


Sena eftermiddagen åkte vi för att leta efter vandrande lax,Dock inget napp på lax men fångade något annat som såg fångat ut. Fick nästan känslan av ett gammalt fängelse eller där någon hemskt nog blivit instängd och bortglömd.Ser nästan ut som fönstrerna här hemma ...


 På fredagen kom mormor med ännu fler presenter (morfarn var sjuk:( )


När man är många blir det mycket disk, så det är tur att man kan hjälpas åt.


Med mormor var vi på äventyr i Lysekil. Hämtade isolering...


...och kollade in färg på hus. Någon gång i tiden har vårat hus varit gult nu är det svart eller mörkt brunlaserat, men man kanske skulle välja något helt nytt? 


Så efter allt kalasandet vill vi bara säga TACK! Tack för alla presenter, blommor, skönsång, grattissms och kort. Ett stoooort med en söt katt på åkte snabbt ner från kylskåpet  och vandrar numera omkring lite här och där. Läggs ner i en låda, plockas upp och läggs någon annanstans för att sedan åka ner i lådan igen..


Kommentarer

Populära inlägg