En rosa klöveräng att ställa sommarsaften och bullarna på...

bild från JohannaB

Nu när värmen slagit till med storm och man numera helst sitter utomhus och intar både frukost, fika, lunch och middag utomhus om man kan, så måste man ju ha något att bära ut grejerna på. Om man nu inte har ett stort kort som man kan använda som bricka vill jag tipsa om dessa nyheter  hos duktiga Johanna. En gång i tiden var vi kurskamrater och nu har hon ett eget företag och webbutik med egendesignade produkter. Bara det är ju inspirerande i sig.

Dessa två nyhter gav mig ett sådant där härligt pirr och just den rosa skulle stå sig fint under den underbara blomsterbuketten som plockades under kvällspromenaden.- den första för året. Tyvärr är ju T allergisk mot hundkex tydligen som buketten tillmestadels besod av så den fick pryda bordet utomhus istället och så får den kanske följa med till morgondagens styling. Det går ju att plocka en ny imorgon igen.

Förutom att  de är snygga att titta på är de tydligen både värmetåliga och maskindiskvänliga. Dessutom tillverkad på Öland! Finns även i en mindre variant. Och som vanligt  står jag i velkval. Rosa eller turkos? Turkos eller rosa? ...Både och? En till frukosten och en till bullarna! Ja tack.


bild från JohannaB

Kommentarer

Populära inlägg