Min dag- mors dag...


Grattis till alla mammor därute, såväl nyblivna såsom dem som hunnit vara mammor ett tag och  de som även hunnit bli både mormor eller mormorsmor. 

 En tur till handelsträdgården blev morsdaggåvan där jag fick välja och vraka bland uteväxter. Efter att ha gått runt och pillat på både det ena och det andra, samt en del springande efter den där lilla krabaten som numera gärna springer runt i sina röda skor och med glädje själv pillar på både än det ena och det andra, 


fick jag för mig att det numera får bli en massa olika kryddväxter att plantera istället för blommor. Det finns ju de kryddor som även har fina blommor och marktäckare som har bär. Nytta och nöje- en fin kombination. 

Slutet av veckan och helgen har för övrigt bestått av finfint besök av olika slag och firat ännu lite mera ettåring, så vi har varit lite smått slut denna dag. Sovmorgon och slappedag, det enda som vi orkade. Kaffe i solen, plantera lite blommor, kvällspromenad med välling, äta upp det sista av ännu en födelsedagstårta och leka med ännu fler nya leksaker och längta efter att växa i en massa nya fina kläder. Tack!  



Kommentarer

Populära inlägg