det kanske är dags...

..att göra lite livstecken här. Är hemma med lillskruttan för tillfället som går på en pencillinkur. Hosta och rejäla febertoppar- stackarn! Och när hon inte har febertoppar är hon friskare än friskast och skuttar runt "galning", härmar en pippidans som vi hittat på youtube som just nu går varm om dagarna och så försöker jag lura i henne meducin på allra möjliga tänkbara vis eftersom det var "jätteäcklit". Hon var i alla fall jätteduktig hos doktorn. Superpepp innan vi kom dit "ja jag måste åka dottorn för jag e sjuk..." och när vi väl var där lyssnades det på hjärtat, kikades i örat och togs blodprov i fingret utan knussel (nästan i alla fall. Tårarna var dock nära när det stacks i fingret men en go sjuksköterska och ett bamseklistermärke gjorde att det liksom glömdes bort i alltihopa.) men nu hoppas vi att medicinen går ner i magen och att lillskruttan blir frisk. 

 Det har hänt en hel del sedan sist. Bland annat har båda kusinerna till A har fått småsystrar och även en liten bonuskusin har kommit till världen och det är ett evigt bebistjat här hemma. Högst på önskelistan till jul: En bebislillasyster eller bror och pippisaker. Det är inte bara fler kusiner som kommit ut i världen. Även en nära vän till mig kläckte för en kort tid sedan ut en liten tjej och allt förgyller det här hemska höstmörkret. Växjö 1! timmes sol förra månaden och vi här lite längre västerut hamnade väl på en 7 timmar. Fy! Så det är väl lägligt att bjuda på lite solsken och tillbakablickar från sommaren. Varsågoda en liten bildkavalkad.
Vi hade kusinträff på Astrid Lindgrens värld. Och hälsade på idolen Pippi Långstrump och fick en kram! 
Och har sedan besöket hos Lotta växt till oss så pass att tårna faktiskt numera når till rosa trehjulingens trampor här hemma och har flera gånger varit på cykelutflykter. Det svåra: att styra rosa faran mot vägkanten. Den vill gärna dra mot mitten av vägen


 Vi försöker som vanligt ta familjebild med som vanligt blandat resultat...

Och vad kunde man göra annat denna sommar än att bada, Vi passade även på att testa flytförmågan på flytvästarna och modet på barnen att våga slappna av på rygg i vattnet. Inte det lättaste.


och man vet att det är varmt då till och med T tog sig ett dopp utanför fönstret. Det första! sedan inflytten.


 och så bytte vi ut det där fönstret...bild på efterresultat får komma framöver (om ett halvår kanske:))


 och så ännu ett besök hos favoriten med kusinerna på andra släktsidan.


då det också tappades skor i ån på bästa madickenvis...


och den där pippi fanns med överallt! (kolla bara noga vad som gömmer sig i min ficka)

och björnen sover och fiskdammsom sig bör på midsommarfesten... 
..och lekar

..och så alla dessa bebisar...Kommentarer

Populära inlägg