sommarfynd


På senaste inhandlarrundan av påfyllnad av kylskåpet kunde jag inte längre motstå den. En utav de här plädarna som har fladdrat runt lite här och där i bloggvärlden. Ett fynd redan innan men nu när den endast kostade 75! :- (tror jag det var) då kunde inte mina småländska ekonomigener stå emot, trots att vi kanske faktiskt redan har ett dussintals plädar eller fler hemma. (Men det kanske är dags för en uppdatering?) 


Mönstret är väl en del av det fina i det hela, men kolla in fransarna. Små knutna tofsar-det gillar jag. Och en svartvit kompis följde med ner i vagnen av bara farten för han var så len och mjuk. Och två små virkade krukor som även de var på rea. Perfekt till mina pelargonsticklingar.


Och i bakgrunden syns ett annat finfint sommarfynd- GRÄS- NOLL KRONOR kostade det och är således inget sådant som ryker och bolmas utan njutes av när det svajar i vinden (om man inte är pollenallergiker då som mannen för då blir man tydligen ruskigt trött utav det och orkar knappt mer än att kolla på någon serie på datorn i soffan.) Så min senaste svaghet få husera utomhus. I gamla mjölkkannor, omplanterade små tuvor i krukor och kopparkärl och jag tycker det är så fint. Plockar stora buketter på mina promenader och undrar hur många olika sorters gräs det kan finnas?

Stolen är köpt på Jula under förra sommarrean och blev i vår vitmålad-var i ren furu innan. Och här ligger jag mest hela dagarna och slukar inredningstidningar och dricker hemmagjord saft.-NOT! En del av dagen står jag i slipdamm inne i vardagsrummet och en del av dagen jagar jag galen ettåring med massa spring i benen. Men ibland små små korta stunder när solen behagar titta fram och då den där ettåringen kanske sover eller är med pappan då smyger jag faktiskt ibland hit och sätter mig bara en liten liten stund. Micropauser det är knepet för att överleva:) 


Kommentarer

 1. Vilket fynd! Så fina!
  Ser så härligt och rogivande ut att få sitta vid den där forsen och höra vattnet porla!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dock porlar det alldeles för sällan-mer forsar och "brölar":), men det tar bort alla andra ljud som gräsklippande grannar, och trafik så kan ändå ge ett lugn...

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg