åka karusell och äta karamell..
Och någon dag efter att de där kära långväga gästerna hade åkt, mötte vi upp kusin bustroll Lova med tillhörande mammamoster på ett stort varuhus. Och när vi kom hem till Forsstugan blev det ännu mer presentöppning, och så hade pappan hittat en sådan där röd Bobbycar som han tyckte att Alva skulle ha.och vi försökte pricka de där sista kvällssolstrålarna och satt ute och käkade.


Och jag försökte hålla ordning på de här busarna medan mammamostern stod i duschen och hann under tiden känna att EN duger alldeles perfekt just för tillfället.


Kan ju säga att skenet av två oskyldiga sötnosar bedrar aningens...då den där gosiga "läsa-bok-stunden" fick sluta med en bebis i vardera änden av soffan med VARSIN bok! 


Dag nummer 2 åkte vi in till Liseberg och träffade stooora läskiga gröna kaniner..


lekte i kaninlandet... och åkte rutshckana.

Inte bara de där pluttiga varianterna utan även den jääätteeeelåååånga som jag fick en klump i magen av att höra att Tommy tänkte åka med Lillan. Den gick ju jättefort, men var tydligen jättekul.

och så var det dags för de riktiga åkattraktionerna. Resten av kön lär väl ha undrat vad de där småttingarna skulle åka för men föräldrarna var desto gladare och förväntansfulla till tusen.


Och en bebis som var sisådär nöjd. Började störtlipa efter att denna bild tagits, eftersom hon fått syn på mig och insett att jag inte var med på färden. Den supersnälla karusellvärden frågade faktiskt Tommy om han skulle stoppa flygplanen, 


men det behövdes inte.


Kusinen var desto gladare- och mammamostern!


Men kanske att nästa grej kan vara roligare?Fortfarande aningen skeptiskt barn.


och en desto gladare kusin!


Rutschkanor, stora gröna kaniner, sagoslottet och att få äta hur mycket korv och majskrokar man ville var nog det bästa med hela besöket enligt Lillan. Uppswinget är fortfarande det bästa (och det enda) som mamman numera åker. Kanske är billigare att köpa oss en rutshckana och en gunga i trädgården? 


Vi hade i alla fall tur med vädret, både stora och små barn verkade vara trötta och nöjda efter besöket och vi hade två nya små bin att hänga till samlingen och så kan vi väl förklara det där ettårsfirandet för Lillskruttan avklarat, nästa stora tillställning blir min:)..


Kommentarer

Populära inlägg